Wellness vacatures

Met plezier en passie

Home 9 Wellness vacatures

Met plezier en passie!

Jouw nieuwe baan vindt je bij Otium. Hier werken beketend elke dag met een glimlach naar je werk gaan. Je bent klaar om de dag met beide handen aan te pakken en zorgt ervoor dat de bezoekers van Otium een ervaring om nooit te vergeten beleven!

Otium is een gloednieuw hotel met een wellness. Al jouw collega’s starten op dezelfde datum als dat jij doet! Genoeg kansen om een team te creeëren die tot in de puntjes op elkaar is ingespeeld.

We staan altijd open voor een gesprek, maakt niet uit voor welke functie. Kom je langs op de open avond of stuur je ons een mailtje?

Either way, wij kunnen niet meer wachten!

Vacatures

Werken bij Otium staat voor gastvrijheid, teamwork en carrièremogelijkheden!

Alle openstaande vacatures vind je hier in één overzicht

Medewerker bediening

Wil je met jouw passie voor gastvrijheid bezig zijn en er voor zorgen dat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart?

Medewerker spoelkeuken

Veel succesverhalen beginnen bij mensen die in de afwas begonnen zijn. Niet gek, want tijdens deze flexibele baan kun je veel eigenschapen ontwikkelen die altijd van pas komen.

Saunameester

Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis voor de gasten weet te maken zodat zij heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen.

Medewerker schoonmaak

Jij geniet als alles weer helemaal spik en span is wanneer je het hotel verlaat.

Supervisor schoonmaak

Samen met je team zorg je iedere dag opnieuw voor een stralend schoon hotel.

Op welke afdeling wil jij werken?

Wij bieden je de mooiste kansen om te groeien en tegelijkertijd veel plezier te maken! Ambitie om op meerdere afdelingen te werken? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Hotel

Wellness

Restaurant

Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

Iektje de Jong

General Manager