Over Otium
Home 9 Over Otium

Wie zijn wij?

In het recreatiegebied ‘De Stok’ aan de rand van Roosendaal, een bourgondische 750 jaar oude stad in het hart van West-Brabant, is het luxe Wellness Hotel Otium gerealiseerd. Het biedt 127 moderne en luxe hotelkamers waar in ieder detail is gedacht aan comfort en het de gasten daarom aan niets zal ontbreken. Het is bovendien de ultieme optelsom van hotelkamers en een breed scala aan faciliteiten, waaronder een in-house casino, horeca en wellness. In combinatie met de unieke ligging zal het resort zowel toeristen, dagjesmensen als zakelijke gasten aanspreken. Dit zorgt voor de perfecte bezettingsgraad.

Het is onze missie om een sterk merk te bouwen met, zowel in het resort zelf alsook online, een geweldige ervaring tijdens de gehele customer journey. En als Zelfstandig werkend kok weet jij wat daar allemaal bij komt kijken.

De man achter Otium

Maarten van Kempen, mede bekend van fitnessketen Fitland, is initiatiefnemer van Otium Leisure Resort Roosendaal. Hij zoekt altijd naar een bijzonder kenmerk. In Mill bijvoorbeeld is er een wellnessboot, die wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig. Als bijzonderheid in Goes wordt de combinatie met de duiksport aangeboden. Dat is voor die sport echt uniek. Bij Otium is dit de combinatie van een centrale ligging in een veelzijdig recreatiegebied. Met de bouw van Otium Leisure Resort Roosendaal wordt 1.800 m2 aan wellnessfaciliteiten gerealiseerd met een prachtige wellnesstuin van circa 3.000 m2. Wellness, fitness, buitensporten en shoppen komen optimaal samen.

“Bij alle hotels die ik al gerealiseerd heb, speelt de omgeving een zeer belangrijke rol. Gastbeleving begint of eindigt immers niet in je hotel, alles eromheen zorgt voor de totaalbeleving. Wat dat betreft was deze locatie, De Stok in Roosendaal, een ware inkopper. Alles, maar dan ook alles is er, de mogelijkheden zijn ongekend! Het realiseren van een hotel hier was gewoon een logisch gevolg, het laatste puzzelstukje dat het geheel compleet maakt.’’

—   Maarten van Kempen   —  

  Belangrijk! 

  We reageren op alle inzendingen per 1 september 2023.

  We willen je bij voorbaat bedanken voor je inzending en zijn onwijs blij met jouw interesse voor Wellnesshotel Otium.

  Supervisor Frontdesk wellness

  Samen met het team zorg jij voor een top ontvangst aan de frontdesk, zodat de wellness gast relaxt en met een lach het resort weer verlaat.

  Medewerker bediening

  Wil je met jouw passie voor gastvrijheid bezig zijn en er voor zorgen dat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart.

  Saunameester

  Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis voor de gasten weet te maken zodat zij heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen.

  Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

  Iektje de Jong

  General Manager