Supervisor schoonmaak
Home 9 Supervisor schoonmaak

Help jij ons om het merk Otium op te zetten en het resort er iedere dag weer spik en span uit te laten zien? Supervisor Housekeeping gezocht met een passie voor gastvrijheid.

Full time / Part time:  24 tot 38 u.p.w.
Locatie: Roosendaal

Startdatum: Tussen 1 maart en 1 april 2024 – in overleg

Wie ben jij?

Houd jij van ‘opgeruimd staat netjes’? Heb je ervaring in de schoonmaakbranche en er plezier in om het gehele resort weer op en top te maken zodat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart, en:

 • Je bent representatief, hebt natuurlijk affiniteit met gastvrijheid en maakt graag een goede indruk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en kan nieuwe vaardigheden snel aanleren;
 • Je hebt een positieve instelling, je bent betrokken en werkt graag in een team;
 • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met het team en de gasten;
 • Je bent bereid om een stapje extra te zetten, hands-on mentaliteit;
 • Je bent bereid om in de avonden en weekenden te werken;
 • Je kunt goed organiseren, structureren en overzicht houden. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte drukte;
 • Je hebt minimaal een MBO 3 niveau opleiding afgerond en beschikt inmiddels over enige operationele werkervaring (minimaal 1 jaar) in een vergelijkbare (leidinggevende) functie of bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
 • Je beschikt over een grondige kennis van productie- en reinigingsprocessen, inclusief HACCP;
 • Je beheerst de Nederlandse taal (in zowel woord als geschrift), Engels is een pré en elke andere taal is mooi meegenomen.

Wat ga je doen?

Als Supervisor Housekeeping speel je een sleutelrol bij de organisatie en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de vloeren in orde zijn, de meubels schoon zijn en het team sprankelt. Je houdt toezicht op de dagelijkse activiteiten van het Housekeeping team, voert dagelijkse inspecties uit van de verschillende ruimtes en motiveert het team. Hierbij richt je de begeleiding op het verbeteren en verhogen van de efficiëntie van de dienstverlening. Je geeft tijdig bestellingen door voor onderhoudsproducten en materiaal en controleert het schoonmaakmateriaal om ervoor te zorgen dat het team altijd over de benodigde middelen beschikt.

Met jouw leiderschapskwaliteiten sta je in voor de werkorganisatie en planning binnen het Housekeeping team. Je zorgt voor een optimale bezetting van het personeel en verdeelt de taken op een doeltreffende manier. Naast je leidinggevende taken doe je ook zelf actief mee in de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Je begrijpt het belang van teamwork en bent bereid om een voorbeeld te stellen voor je team.

Met dit ruime aanbod aan werkzaamheden kunnen we altijd een match vinden met jouw passie. Binnen onze organisatie is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling, zo kun je jouw eigen cv uitbouwen. Waar krijg jij energie van? Otium groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met kennis en plezier aan bijdraagt.

Wat wij bieden:

Werken bij Otium Resort Roosendaal betekent werken in een zeer sfeervolle en luxueuze omgeving met de leukste collega’s. Iedereen heeft hierbij dezelfde passie: ervoor zorgen dat iedere gast een perfect verblijf ervaart. Daarnaast zijn er voor jou volop doorgroeimogelijkheden. Om te beginnen bieden wij je:

 • Salaris conform Horeca cao;
 • Een contract voor 24 tot 38 uur per week;
 • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. fors voordeel op hotelovernachtingen;
 • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jaar);
 • Voordelig fitness- en sportabonnementen via het Entreo platform;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. full time dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en heb je interesse in deze functie? Reageer dan via het onderstaand formulier.

  Belangrijk! 

  We reageren op alle inzendingen per 1 september 2023.

  We willen je bij voorbaat bedanken voor je inzending en zijn onwijs blij met jouw interesse voor Wellnesshotel Otium.

  Supervisor Frontdesk wellness

  Samen met het team zorg jij voor een top ontvangst aan de frontdesk, zodat de wellness gast relaxt en met een lach het resort weer verlaat.

  Medewerker bediening

  Wil je met jouw passie voor gastvrijheid bezig zijn en er voor zorgen dat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart.

  Saunameester

  Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis voor de gasten weet te maken zodat zij heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen.

  Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

  Iektje de Jong

  General Manager