Saunameester
Home 9 Saunameester

Help jij ons om het merk Otium op te zetten en de omzet in ons nieuwe hotel en wellnessresort te laten groeien? Saunameester gezocht met een passie voor gastbeleving.

Oproep, vrijwilliger

Locatie: Roosendaal

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis weet te maken zodat onze gasten heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen, en:

 • Je bent van nature gastvrij, enthousiast en houdt van aanpakken met een oog voor detail;
 • Je bent representatief en hebt goede omgangsvormen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en kan nieuwe vaardigheden snel aanleren;
 • Je bent communicatief erg sterk en hebt natuurlijk affiniteit met gastvrijheid;
 • Je bent punctueel en kunt goed organiseren, structureren en overzicht houden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift), elke andere taal is mooi meegenomen.


Wat ga je doen?

Als Saunameester ben je hét aanspreekpunt voor onze gasten op de saunavloer zodat de persoonlijke aandacht centraal staat. Je verzorgt de voorbereiding en uitvoering van de opgietsessies en overige rituelen in de wellness.

Tussendoor verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals het bijvullen van douchegel en scrubzout of het droogtrekken van de vloeren. Het is een pluspunt als je een aantal uren per dag inzetbaar bent voor massage- of hammam-behandelingen, een afgeronde massage-opleiding is daarom een pré.

Je hebt veel kennis over alles wat met wellness te maken heeft en geeft hierover actief voorlichting, advies en instructies aan de gasten. Met jouw kennis er ervaring til je het team naar een hoger niveau zodat elke gast het wellnessresort verlaat met een glimlach en een ervaring om nooit te vergeten.

Binnen onze organisatie is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Waar krijg jij energie van? Otium groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met kennis en plezier aan bijdraagt.

Wat wij bieden:

Werken bij Otium Resort Roosendaal betekent werken in een zeer sfeervolle en luxueuze omgeving met de leukste collega’s. Iedereen heeft hierbij dezelfde passie: ervoor zorgen dat iedere gast een perfect verblijf ervaart. Daarnaast zijn er voor jou volop doorgroeimogelijkheden. Om te beginnen bieden wij je:

 • Voor elke gewerkte dag krijg je een voucher voor een gratis bezoek aan onze wellness;
 • Als vrijwilliger kun je gebruik maken van de leuke extra’s en aanbiedingen doe voor al onze medewerkers gelden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opleidingsmogelijkheden.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en heb je interesse in deze functie? Reageer dan via het onderstaand formulier.

  Belangrijk! 

  We reageren op alle inzendingen per 1 september 2023.

  We willen je bij voorbaat bedanken voor je inzending en zijn onwijs blij met jouw interesse voor Wellnesshotel Otium.

  Supervisor Frontdesk wellness

  Samen met het team zorg jij voor een top ontvangst aan de frontdesk, zodat de wellness gast relaxt en met een lach het resort weer verlaat.

  Medewerker bediening

  Wil je met jouw passie voor gastvrijheid bezig zijn en er voor zorgen dat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart.

  Saunameester

  Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis voor de gasten weet te maken zodat zij heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen.

  Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

  Iektje de Jong

  General Manager