Restaurant vacatures

Met plezier en passie

Home 9 Restaurant vacatures

Met plezier en passie!

Jouw nieuwe baan vindt je bij Otium. Hier werken betekent elke dag met een glimlach naar je werk gaan. Je bent klaar om de dag met beide handen aan te pakken en zorgt ervoor dat de bezoekers van Otium een ervaring om nooit te vergeten beleven!

Otium is een gloednieuw hotel met een wellness. Al jouw collega’s starten in dezelfde periode! Genoeg kansen om een team te creëren die tot in de puntjes op elkaar is ingespeeld.

We staan altijd open voor een gesprek, maakt niet uit voor welke functie. Kom je langs op de open avond of stuur je ons een mailtje?

Either way, wij kunnen niet meer wachten!

Vacatures

Werken bij Otium staat voor gastvrijheid, teamwork en carrièremogelijkheden!

Alle openstaande vacatures vind je hier in één overzicht

Medewerker bediening

Wil jij de gasten iedere dag blij maken met jouw service en net dat stapje extra zetten? 

Medewerker spoelkeuken

Veel succesverhalen beginnen bij mensen die in de afwas begonnen zijn. Niet gek, want tijdens deze flexibele baan kun je veel eigenschapen ontwikkelen die altijd van pas komen, zoals planmatig werken en wanneer het écht druk is, met stressvolle situaties om gaan.

Op welke afdeling wil jij werken?

Wij bieden je de mooiste kansen om te groeien en tegelijkertijd veel plezier te maken! Ambitie om op meerdere afdelingen te werken? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Hotel

Wellness

Restaurant

Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

Iektje de Jong

General Manager