Help jij ons om het merk Otium op te zetten en de omzet in ons nieuwe hotel en wellnessresort te laten groeien? Zelfstandig werkend kok gezocht met een passie voor creativiteit, gastronomie en gastbeleving.
Full time / Part time (minimaal 4 dagen per week)
Locatie: Roosendaal
Wie ben jij?
Wil met je passie voor koken bezig zijn en draai jij je hand niet om voor een perfect gebakken tournedos. Wil je jouw allermooiste en lekkerste gerechten op de kaart van een luxe wellnessresort zetten, en:
- Je bent van nature gastvrij, enthousiast en houdt van aanpakken met een oog voor detail;
- Je kunt goed zelfstandig werken en kan nieuwe vaardigheden snel aanleren;
- Je hebt bent altijd voorbereid op onverwachte drukte;
- Je bent creatief en hebt natuurlijk affiniteit met gastronomie;
- Je kunt goed organiseren, structureren en overzicht houden;
- Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn in het bedenken van nieuwe gerechten;
- Je hebt minimaal een MBO niveau 3 koksopleiding afgerond en beschikt inmiddels over enige werkervaring (minimaal 1 jaar) en bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift), elke andere taal is mooi meegenomen.
Wat ga je doen?
Als Zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de perfecte bereiding, kwaliteit en afwerking van alle gerechten op de lunch- en dinerkaart.
Je bent hierbij bezig met het op de kaart zetten van jouw allermooiste en allerlekkerste gerechten van een zo hoog mogelijke kwaliteit met een zo groot mogelijke gasttevredenheid. Hierbij houd je trends in de gastronomie nauwlettend in de gaten. Je stelt samen met het team recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt deze aan bij de Chefkok. Daarna bereid je alle gerechten secuur conform de receptuur. Voedselveiligheid heb je hierbij hoog in het vaandel.
Je bent verantwoordelijk voor het schoon en ordelijk houden van de keuken, koeling en magazijn met alle daarbij benodigd gereedschap en machines. Je verricht de mis-en-place werkzaamheden en bereid de gerechten van de lunch- en dinerkaart. Daarnaast verzorg je de dagelijkse bestellingen.
Met jouw kennis er ervaring zorg je dat elke gast het wellness resort verlaat met een glimlach en een culinaire ervaring om nooit te vergeten.
Met dit ruime aanbod aan werkzaamheden kunnen we altijd een match vinden met jouw passie. Binnen onze organisatie is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Waar krijg jij energie van? Otium groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met kennis en plezier aan bijdraagt.
Wat wij bieden:
Werken bij Otium Resort Roosendaal betekent werken in een zeer sfeervolle en luxueuze omgeving met de leukste collega’s. Iedereen heeft hierbij dezelfde passie: ervoor zorgen dat iedere gast een perfect verblijf ervaart. Daarnaast zijn er voor jou volop doorgroeimogelijkheden. Om te beginnen bieden wij je:
- Een contract voor 32 tot 38 uur per week;
- Onze keuken is het neusje van de zalm. We koken op de nieuwste apparatuur en gebruiken de beste ingrediënten;
- Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. fors voordeel op hotelovernachtingen;
- Voordelig fitness- en sportabonnementen via het Entreo platform;
- 25 vakantiedagen o.b.v. full time dienstverband en 8% vakantiegeld;
- Een reiskostenvergoeding.
Oké, leuk! En hoe nu verder?
Bij het Otium Resort Roosendaal krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen in de leuke en dynamische werksfeer van het luxe wellness resort. Ben jij de Zelfstandig werkend kok die wij zoeken, laat dan je 06-nummer en e-mailadres achter. We nemen binnen 48 uur contact met je op. We plannen een korte telefonische kennismaking. Klikt het? Dan ontvangen we graag jouw CV. Aansluitend plannen we een eerste (online) gesprek.