Souschef
Home 9 Souschef

Help jij ons om het merk Otium op te zetten en de omzet in ons nieuwe hotel en wellnessresort te laten groeien? Sous-chef gezocht met een passie voor creativiteit, gastronomie en gastbeleving.

Full time / Part time (minimaal 4 dagen per week)
Locatie: Roosendaal

Wie ben jij?

Wil jij jouw allermooiste en lekkerste gerechten op de kaart van een luxe wellnessresort zetten, en:

 • Je bent van nature gastvrij, enthousiast en houdt van aanpakken met een oog voor detail;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en kan nieuwe vaardigheden snel aanleren;
 • Je hebt bent altijd voorbereid op onverwachte drukte;
 • Je bent creatief en hebt natuurlijk affiniteit met gastronomie;
 • Je kunt goed organiseren, structureren en overzicht houden;
 • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn in het bedenken van nieuwe gerechten;
 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 koksopleiding afgerond en beschikt inmiddels over enige werkervaring (minimaal 1 jaar) en bent op zoek naar een volgende stap in je carrière;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (in zowel woord als geschrift), elke andere taal is mooi meegenomen.


Wat ga je doen?

Als Sous-chef ben je de rechterhand van de Chefkok. Je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken van een nieuw en super-de-luxe wellnessresort. Je hebt hierbij een keukenteam onder jouw leiding bestaand uit verschillende Zelfstandig werkende koks.

Als Sous-chef ben je bezig met het op de kaart zetten van jouw allermooiste en allerlekkerste gerechten van een zo hoog mogelijke kwaliteit met een zo groot mogelijke gasttevredenheid. Hierbij houd je trends in de gastronomie nauwlettend in de gaten. Je stelt samen met het team recepten en menu’s vast op basis van jouw inhoudelijke kennis en reikt deze aan bij de Chefkok. Daarna zorg je ervoor dat alle gerechten conform de receptuur worden bereid. Voedselveiligheid heb je hierbij hoog in het vaandel.

Je bent verantwoordelijk voor het schoon en ordelijk houden van de keuken, koeling en magazijn. Je verricht de mis-en-place werkzaamheden en bereid de gerechten van de lunch- en dinerkaart. Daarnaast verzorg je de dagelijkse bestellingen.

Je weet jouw keukenteam te motiveren, inspireren en waarderen en bent altijd bezig met het bedenken van manieren om het werk beter en slimmer te organiseren. Met jouw (zelf)kennis er ervaring til je het keukenteam naar een hoger niveau zodat elke gast het wellness resort verlaat met een glimlach en een culinaire ervaring om nooit te vergeten. Daarnaast houd je je eigen KPI’s in de gaten net als die van je team en onderhoud je een sterke band met het management.

Bij afwezigheid van de Chefkok coördineer je de werkzaamheden en begeleid je de teamleden. Je bent daarbij een betrouwbaar aanspreekpunt.

Met dit ruime aanbod aan werkzaamheden kunnen we altijd een match vinden met jouw passie. Binnen onze organisatie is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling. Waar krijg jij energie van? Otium groeit samen met jou verder als sterk merk, waar iedere medewerker met kennis en plezier aan bijdraagt.

Wat wij bieden:

Werken bij Otium Resort Roosendaal betekent werken in een zeer sfeervolle en luxueuze omgeving met de leukste collega’s. Iedereen heeft hierbij dezelfde passie: ervoor zorgen dat iedere gast een perfect verblijf ervaart. Daarnaast zijn er voor jou volop doorgroeimogelijkheden. Om te beginnen bieden wij je:

 • Salaris conform Horeca cao;
 • Een contract voor 32 tot 38 uur per week;
 • Onze keuken is het neusje van de zalm. We koken op de nieuwste apparatuur en gebruiken de beste ingrediënten;
 • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. fors voordeel op hotelovernachtingen;
 • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jaar);
 • Voordelig fitness- en sportabonnementen via het Entreo platform;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. full time dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en heb je interesse in deze functie? Reageer dan via het onderstaand formulier.

  Belangrijk! 

  We reageren op alle inzendingen per 1 september 2023.

  We willen je bij voorbaat bedanken voor je inzending en zijn onwijs blij met jouw interesse voor Wellnesshotel Otium.

  Supervisor Frontdesk wellness

  Samen met het team zorg jij voor een top ontvangst aan de frontdesk, zodat de wellness gast relaxt en met een lach het resort weer verlaat.

  Medewerker bediening

  Wil je met jouw passie voor gastvrijheid bezig zijn en er voor zorgen dat elke gast de perfecte beleving in ons luxe wellnessresort ervaart.

  Saunameester

  Jij weet altijd je hoofd koel te houden en bent degene die een opgieting in de sauna tot een ware belevenis voor de gasten weet te maken zodat zij heerlijk ontspannen een saunaronde kunnen doen.

  Ik ben ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan! Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken bij Wellnesshotel Otium.

  Iektje de Jong

  General Manager